1

Berendi László mesterfodrász Budapest

Soron következő cikkünkben Berendi László budapesti mesterfodrászt fogjuk Önöknek jobban bemutatni. Az a fajta hajszobrász Ő, aki nem csak vág, fest és frizurát kreál, de oktatással is sokat foglalkozik. Budapesten található a Berendi Szalon, ahol Berendi Györgyi mesterfodrásszal, valamint egészen kiváló csapatukkal dolgoznak azért, hogy vendégeik igényeit maximálisan kielégíthessék.

Berendi László mesterfodrász Budapest

Berendi László mesterfodrász Budapest

Berendi László ezüstkoszorús fodrászmester budapesti szalonjában egészen sokszínű szolgáltatások közül lehet választania az ide betérő vendégeknek. A női- férfi fodrászat mellett lehetőség van hajhosszabbításra, és egészen különleges, felsőfokú hajfestésre is. Ha mind ez nem lenne még elég meggyőző, a szalonban a fodrászaton túl még kozmetika, valamint manikűr és pedikűr is található.

Berendi László mesterfodrász, ahogy már fentebb is említettük, nem csak hajat vág és frizurát készít a budapesti szalonban, de lassan már 20 éve fodrász tanulókat is oktat. Sok neves és sikeres tanítványa szerepel most is kiválóan ezen a pályán. Nem csak az alapokat oktatja, de mestervizsgára és versenyekre is vállalja a felkészítést. A nála tanult fodrászok közül sokan értek már el kiváló helyezéseket különböző fodrász versenyeken is.

Berendi László mesterfodrásszal, Berendi Györgyi mesterfodrásszal, valamint a náluk dolgozó csapattal tehát Budapesten, a Dob utcában lehet találkozni. Ide várják régi vendégeik mellet természetesen az új vendégeket is. Aki Őket választja, egészen biztos lehet a tökéletes végeredményben!

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "Berendi László mesterfodrász Budapest"

  1. Varga Agnes szerint:

    Szia !

    Julius 5-ei vasarnapi eskuvomre keresek fodraszt. Tudnal aznap vallalni, es ha igen mennyiert? Koszi!

    Agnes

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013