0

Benke Éva mesterfodrász Budapest

Benke Éva, budapesti mesterfodrász már nagyon korán, még gyerekként eldöntötte, hogy megvalósítja az egyik legnagyobb álmát, és Ő bizony fodrásznak tanul. Így is tett, hiszen 2000- ben elvégezte az ehhez szükséges iskolát, és hajszobrász lett. Az a fajta fodrász Éva, aki nem csak munkaként tekint a fodrászatra, de élvezettel és boldogsággal tölti el, hogy azt csinálhatja, amit igazán szeret.

Benke Éva mesterfodrász Budapest

Benke Éva mesterfodrász Budapest

Benke Éva mesterfodrász szerint az a legfontosabb, hogy a vendégei ne csak elégedettek legyenek frizuráik végeredményével, de boldogan is viselhessék azt a hétköznapokban. Azért, hogy a maximumot adhassa a hozzá betérő, szépülni vágyó embereknek, 2006- ban mestervizsgát is tett. Ezt követte a saját budapesti szalonjának a megnyitása, ahol már nem csak alkot, de fodrász tanulókat is oktat.

Benke Éva mesterfodrász fontosnak tartja azt is, hogy folyamatosan fejlődni tudjon, éppen azért a mindennapi munka mellett igyekszik minél több versenyen is részt venni, valamint elvállal fotózásokat, divatbemutatókat, és még reklámfilmekbe is készít szebbnél- szebb hajkölteményeket. A frizura alkotás mellett a budapesti szalonjában a vendégek frizuráit csak azután kezdik el készíteni, hogy fejbőr és hajdiagnózist készítettek nekik.

Benke Éva mesterfodrász szalonja tehát Budapesten található, ide várja minden régi és új vendégét is. Igyekezett a lehető legmegnyugtatóbb és családiasabb légkört megteremteni itt, éppen ezért például a várakozást is egy csésze kávéval , vagy épp teával igyekeznek még kellemesebbé tenni. A törzsvendégeiket még egy hűségkártyával is megajándékozzák.
Mint ahogy látják, érdemes Benke Éva szalonját választani!

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013