0

Békési János mesterfodrász Budapest

Budapest egyik igen elismert mesterfodrászát, Békési Jánost fogjuk most Önökkel megismertetni, aki a főváros belvárosában dolgozik. A tapasztalatát mutatja az a közel 200 oklevél, melyet eddigi pályafutása alatt kapott a nemzetközileg is ismert fodrász. Szalonjában már nem csak hazai, de világsztárok is megfordultak az évek alatt, sőt itt töltött idejük alatt rendszeresen felkeresik Jánost.

Békési János mesterfodrász Budapest

Békési János mesterfodrász Budapest

Békési János, budapesti mesterfodrász már több évtizede képviseli ezt a szakmát. Igazán otthonos hangulatot próbált létrehozni a szalonjában, és szívesen beszélget a mai napig a nála szépülésre váró vendégekkel. 1969- ben lett fodrász, és azóta folyamatosan ezzel is foglalkozik. A nála frizurát készítő hírességekről sok érdekes története van. Csak hogy néhány nevet említsünk közülük: Gálvölgyi János, Friderikusz Sándor, Garas Dezső, vagy épp Rogán Antal a hazaiak közül, míg Michael Schumacher és Antonio Banderas a külföldiek közül.

Békési János mesterfodrász úgy véli, hogy a vendégek igényei nagyon megváltoztak az elmúlt években ahhoz képest, mint amikor még ő kezdte a szakmát. Nem csak a divat változott azóta hatalmasat, de az igények is, hiszen egyre több nő akar rövid, könnyen kezelhető frizurát magának. Érzi a gazdasági helyzet változásait is, hiszen míg régen az emberek rendszeresen jártak fodrászhoz, addig manapság már csak a havi egy- két alkalmat engedhetik meg maguknak.

Békési János mesterfodrásszal Budapest belvárosában, a Bárczy István utcában lehet találkozni. Ide várja minden régi és új vendégét is, egy barátságos és kellemes hangulatú fodrászatba, a Békési Fodrászszalonba. A leírtak minden bizonnyal már elegendőek voltak ahhoz, hogy bizalommal forduljanak ehhez a tapasztalat mesterfodrászhoz.

  
Iktatva: Mesterfodrász Budapest Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Mesterfodrász 2013