Cikkek a(z) Nyíregyháza és Mesterfodrász kategóriából

Nyíregyházán sok fodrász közül választhatnak a szépülni vagy épp változni vágyók. Igazán kiváló mesterfodrászokkal büszkélkedhet a város, akiknek elsődleges célja az, hogy a hozzájuk betérő vendég mindig elégedetten és boldogan távozzon.

Lukovics György mesterfodrász Nyíregyháza

Lukovics György mesterfodrász Nyíregyháza

Nem csak fővárosunk, Budapest büszkélkedhet tehetségesebbnél tehetségesebb fodrászokkal, mesterfodrászokkal, de a vidéki városokban is dolgoznak igazán tapasztalt és kiváló munkát végző hajszobrászok. Nyíregyháza egyik legelismertebb mesterfodrászát, Lukovics Györgyöt, és az ő munkásságát fogjuk egy kicsit jobban megismertetni most Önökkel. Lukovics György aranykoszorús mesterfodrász Nyíregyházán dolgozik a Fru-Fru Szépségszalonban immár lassan… Tovább: Lukovics György mesterfodrász Nyíregyháza»

Mesterfodrasz.hu – a mesterfodrászok gyűjteménye

Mesterfodrasz.hu – a mesterfodrászok gyűjteménye

Elindult a Mesterfodrasz.hu, a mesterfodráaszok gyűjteménye. Kiemelt témáink: Információk Képzés Mesterfodrász Budapest Mesterfodrászok Mesterfodrászok gyűjteménye, az alábbi városokból: Debrecen Győr Kecskemét Nyíregyháza Pécs Szeged Szombathely Tatabánya Veszprém

Mesterfodrász 2013