Cikkek a(z) Pécs és Mesterfodrász kategóriából

Pécs városa sok mindenre lehet büszke: egyetemei és főiskolái sok fiatalt vonzanak a városba, valamint sok múzeum és műemlék gondoskodik arról, hogy az ide látogatóknak hasznosan teljen az ideje. Mindezek mellett azonban Pécs kiváló és tapasztalt mesterfodrászokkal is büszkélkedhet, akik munkájukkal igyekszenek lenyűgözni és elégedetté tenni a vendégeiket.

Dudás Attila mesterfodrász Pécs

Dudás Attila mesterfodrász Pécs

Nem csak Budapesten lehet jó munkát végző mesterfodrászokat találni, de az ország több pontján is igazán kiválóan dolgozó hajszobrászokkal tudnak találkozni. A következő cikk egy ilyen mesterfodrászt, Dudás Attilát fogja kicsit jobban bemutatni, aki Pécsen dolgozik Dudás Hajas szalonban. Nem egyedül tevékenykedik itt, hanem egy kiváló csapattal. Dudás Attila mesterfodrász… Tovább: Dudás Attila mesterfodrász Pécs»

Körző Krisztina mesterfodrász Pécs

Körző Krisztina mesterfodrász Pécs

Nem csak Budapesten lehet kiváló, és elhivatott mesterfodrászokat találni. Az országban számos olyan nagyobb városok vannak, ahol igazán tökéletes munkát végző hajszobrászok dolgoznak. Körző Krisztina pályája – aki Pécsen tevékenykedik – igazán kitűnő példa arra, hogy a sok és folyamatos tanulás végül mindig meg hozza az eredményét. Körző Krisztina már… Tovább: Körző Krisztina mesterfodrász Pécs»

Mesterfodrasz.hu – a mesterfodrászok gyűjteménye

Mesterfodrasz.hu – a mesterfodrászok gyűjteménye

Elindult a Mesterfodrasz.hu, a mesterfodráaszok gyűjteménye. Kiemelt témáink: Információk Képzés Mesterfodrász Budapest Mesterfodrászok Mesterfodrászok gyűjteménye, az alábbi városokból: Debrecen Győr Kecskemét Nyíregyháza Pécs Szeged Szombathely Tatabánya Veszprém

Mesterfodrász 2013