Cikkek a(z) Győr és Mesterfodrász kategóriából

Győr városa sok mindennel dicsekedhet: ott van rögtön a Győri Balett, valamint a Győri Nemzeti Színház is. Ezek mellet azonban méltán büszke lehet az itt dolgozó mesterfodrászokra is, akik minden tudásukkal azon vannak, hogy a hozzájuk betérő vendégek elégedetten távozzanak.

Tárnoky László mesterfodrász Győr

Tárnoky László mesterfodrász Győr

Tárnoky László mesterfodrász nem csak Budapesten, hanem Győrben is tevékenykedik, és ma már saját fodrász iskolája van. Igen nagy és elismerésre méltó volt eddigi pályafutása, hiszen az egyik legeredményesebb magyar fodrászmesternek tartják. Nem is csoda ez, hiszen rengeteg hazai és nemzetközi versenyen indult el, és hozta haza az első helyezettek… Tovább: Tárnoky László mesterfodrász Győr»

Váczi Balázs mesterfodrász Győr

Váczi Balázs mesterfodrász Győr

Nem csak Budapesten lehet igazán tapasztalt és kifogástalan munkát végző mesterfodrászokat találni. Remek példa erre, Váczi Balázs, aki Győrben tevékenykedik saját fodrászszalonjában. Igazi mesebeli álomként éli meg azt, ahol ma tart, bár bevallja azt is, hogy az ide vezető út nem volt mindig könnyű és zökkenőmentes. Váczi Balázs mesterfodrász már… Tovább: Váczi Balázs mesterfodrász Győr»

Szabó Rita mesterfodrász Győr

Szabó Rita mesterfodrász Győr

Szabó Rita mesterfodrász remek példa arra, hogy nem csak a fővárosunkban, Budapesten lehet igazán kiváló és tapasztalat mesterfodrászokat találni. Több mint 10 éve működő szalonjában dolgozik Győrben egy kiváló csapattal a háta mögött, szolgáltatásaik köre pedig igen tág. Szabó Rita mesterfodrász az igen frappáns elnevezésű hajszalonban, a győri Hajcsapában tevékenykedik…. Tovább: Szabó Rita mesterfodrász Győr»

Mesterfodrasz.hu – a mesterfodrászok gyűjteménye

Mesterfodrasz.hu – a mesterfodrászok gyűjteménye

Elindult a Mesterfodrasz.hu, a mesterfodráaszok gyűjteménye. Kiemelt témáink: Információk Képzés Mesterfodrász Budapest Mesterfodrászok Mesterfodrászok gyűjteménye, az alábbi városokból: Debrecen Győr Kecskemét Nyíregyháza Pécs Szeged Szombathely Tatabánya Veszprém

Mesterfodrász 2013