Cikkek a(z) Mesterfodrászok és Mesterfodrász kategóriából

Kiből lehet hivatalosan is mesterfodrász? Minimum 5 éves folyamatos szakmai tapasztalattal kell rendelkezni annak a szakiskola befejezése után, aki mestervizsgára szeretne jelentkezni. Egy újabb képzés után jelentkezhetnek csak mestervizsgára, és ha ezt sikeresen teljesítik, akkor kapják meg a mesteroklevelet. A nagyobb városaink mesterfodrászait fogjuk bemutatni.

Perényi Ádám mesterfodrász Budapest

Perényi Ádám mesterfodrász Budapest

Perényi Ádám mesterfodrász neve sokaknak ismerős lehet, hiszen sokat lehet hallani nem hétköznapi munkásságáról: nem csak rengeteg szakmai továbbképzésen szerepel, de ez mellett internetes fodrászversenyeket is rendszeresen rendez. Igazán kiváló és minőségi munkát igyekszik nyújtani minden hozzá betérő vendégének a Budapesten található szalonjában. Perényi Ádám mesterfodrász édesapjától örökölte a szakma… Tovább: Perényi Ádám mesterfodrász Budapest»

Kórodi László mesterfodrász Szeged

Kórodi László mesterfodrász Szeged

Egy újabb vidéki nagy város mesterfodrászát fogjuk Önöknek bemutatni, ő pedig nem más, mint Kórodi László. Igazán tapasztalt, és nagy tudású hajszobrász ő, ami köszönhető annak is, hogy idestova már több mint 46 éve van ezen az izgalmas és kihívásokkal teli pályán. Úgy véli, hogy a trendek változásával egyidejűleg bizony… Tovább: Kórodi László mesterfodrász Szeged»

Bognár Judit mesterfodrász Győr

Bognár Judit mesterfodrász Győr

Győr egyik elismert és tapasztalt mesterfodrászát szeretnénk jobban megismertetni a soron következő cikkünkben Önökkel, Ő pedig nem más, mint Bognár Judit mesterfodrász. Kiváló például szolgál arra, hogy nem csak a fővárosunkban, Budapesten lehet igazán megbízható és profi fodrászokat találni, de a vidéki nagy városokban is. Bognár Judit mesterfodrász már több… Tovább: Bognár Judit mesterfodrász Győr»

Kalmár- Nagy Ildikó mesterfodrász Heves

Kalmár- Nagy Ildikó mesterfodrász Heves

Egy Budapesttől távolabb eső település, Heves egyik elismert mesterfodrászát fogjuk soron következő cikkünkben bemutatni Önöknek, aki nem más, mint Kalmár- Nagy Ildikó. Régóta a pályán van már Ildikó is, hiszen 1990- ben végezett a Dallos Ida Szakmunkásképző Intézet Fodrász szakán, amit 1994- ben a mestervizsga letétele követett. Elismerésre méltó munkássága… Tovább: Kalmár- Nagy Ildikó mesterfodrász Heves»

Lukovics György mesterfodrász Nyíregyháza

Lukovics György mesterfodrász Nyíregyháza

Nem csak fővárosunk, Budapest büszkélkedhet tehetségesebbnél tehetségesebb fodrászokkal, mesterfodrászokkal, de a vidéki városokban is dolgoznak igazán tapasztalt és kiváló munkát végző hajszobrászok. Nyíregyháza egyik legelismertebb mesterfodrászát, Lukovics Györgyöt, és az ő munkásságát fogjuk egy kicsit jobban megismertetni most Önökkel. Lukovics György aranykoszorús mesterfodrász Nyíregyházán dolgozik a Fru-Fru Szépségszalonban immár lassan… Tovább: Lukovics György mesterfodrász Nyíregyháza»

Hortobágyi Éva mesterfodrász Szeged

Hortobágyi Éva mesterfodrász Szeged

Arra, hogy nem csak Budapesten lehet találni profi és tapasztalt mesterfodrászt, egy újabb remek példa Hortobágyi Éva mesterfodrász munkássága. Szalonja Szegeden található, ahol megpróbált létrehozni egy nagyon kellemes és hangulatos légkört azért, hogy vendégei azon túl, hogy megszépülnek, még jól is érezzék magukat. Hortobágyi Éva mesterfodrász joggal nevezhető tapasztaltnak, már… Tovább: Hortobágyi Éva mesterfodrász Szeged»

Dudás Attila mesterfodrász Pécs

Dudás Attila mesterfodrász Pécs

Nem csak Budapesten lehet jó munkát végző mesterfodrászokat találni, de az ország több pontján is igazán kiválóan dolgozó hajszobrászokkal tudnak találkozni. A következő cikk egy ilyen mesterfodrászt, Dudás Attilát fogja kicsit jobban bemutatni, aki Pécsen dolgozik Dudás Hajas szalonban. Nem egyedül tevékenykedik itt, hanem egy kiváló csapattal. Dudás Attila mesterfodrász… Tovább: Dudás Attila mesterfodrász Pécs»

Tárnoky László mesterfodrász Győr

Tárnoky László mesterfodrász Győr

Tárnoky László mesterfodrász nem csak Budapesten, hanem Győrben is tevékenykedik, és ma már saját fodrász iskolája van. Igen nagy és elismerésre méltó volt eddigi pályafutása, hiszen az egyik legeredményesebb magyar fodrászmesternek tartják. Nem is csoda ez, hiszen rengeteg hazai és nemzetközi versenyen indult el, és hozta haza az első helyezettek… Tovább: Tárnoky László mesterfodrász Győr»

Takács Tibor mesterfodrász Zalaegerszeg

Takács Tibor mesterfodrász Zalaegerszeg

Arra, hogy kiváló és tapasztalt mesterfodrászokat nem csak Budapesten lehet találni, remek példa Takács Tibor mesterfodrász, aki Zalaegerszegen dolgozik. Ő is már elég régóta ezen a pályán van, így aki hozzá betér, biztos lehet abban, hogy a hajának végeredménye csak tökéletes lehet. Lássuk Tibor életét és munkásságát kicsit bővebben! Takács… Tovább: Takács Tibor mesterfodrász Zalaegerszeg»

Körző Krisztina mesterfodrász Pécs

Körző Krisztina mesterfodrász Pécs

Nem csak Budapesten lehet kiváló, és elhivatott mesterfodrászokat találni. Az országban számos olyan nagyobb városok vannak, ahol igazán tökéletes munkát végző hajszobrászok dolgoznak. Körző Krisztina pályája – aki Pécsen tevékenykedik – igazán kitűnő példa arra, hogy a sok és folyamatos tanulás végül mindig meg hozza az eredményét. Körző Krisztina már… Tovább: Körző Krisztina mesterfodrász Pécs»

Page 1 of 212
Mesterfodrász 2013