Cikkek a(z) Képzés Tanfolyam Iskola és Mesterfodrász kategóriából

Hosszú út vezet el a szakiskolából kilépve egy frissen végzett fodrásznak addig, míg mesterfodrásszá nem válik. A tanulás azonban a mesteroklevél átvétele után sem állhat meg, hiszen ez a szakma folyamatos tanulást és képzést igényel. A frizura trendek állandóan változnak, akár csak a ruhadivat, egy mesterfodrásznak pedig illik folyamatosan naprakésznek lenni. A fodrászattal kapcsolatos képzésekről tudhatnak meg többet!

Mesterfodrász képzés: Budapesten sok lehetőség van!

Mesterfodrász képzés: Budapesten sok lehetőség van!

Manapság egyre inkább divatosnak számít a fodrász szakma, ami nem véletlen, hiszen ez egy olyan megélhetési forma, amire az embereknek mindig szüksége lesz. Ahhoz azonban, hogy valaki igazán sikeres, és befutott hajszobrász legyen, nagyon sokat kell tanulni, és dolgozni is. Elvégezve a fodrász szakiskolát, sokaknak a célja az, hogy mesterekké… Tovább: Mesterfodrász képzés: Budapesten sok lehetőség van!»

Mesterfodrász képzés: hogy lehet valakiből mesterfodrász?

Mesterfodrász képzés: hogy lehet valakiből mesterfodrász?

Egyre többen választják maguknak napjainkban szakmaként a fodrászatot. Nem véletlen ez, hiszen ilyen szakképesítéssel rendelkező emberekre mindig szükség van. Sikeres és elismert fodrász azonban nem mindenkiből lehet, rengeteg munkára és tanulásra van szükség ahhoz, hogy valakiből mesterfodrász lehessen. Milyen képzés szükséges ahhoz, hogy valakiből mesterfodrász lehessen? Első körben el kell… Tovább: Mesterfodrász képzés: hogy lehet valakiből mesterfodrász?»

Mesterfodrasz.hu – a mesterfodrászok gyűjteménye

Mesterfodrasz.hu – a mesterfodrászok gyűjteménye

Elindult a Mesterfodrasz.hu, a mesterfodráaszok gyűjteménye. Kiemelt témáink: Információk Képzés Mesterfodrász Budapest Mesterfodrászok Mesterfodrászok gyűjteménye, az alábbi városokból: Debrecen Győr Kecskemét Nyíregyháza Pécs Szeged Szombathely Tatabánya Veszprém

Mesterfodrász 2013